** BELANGRIJK NIEUWS **

Vanwege de aanhoudende – vaak ongenuanceerde – negatieve berichtgeving in de Nederlandse pers over het soort obligatieleningen dat  door Rembrandt Rendement sinds begin van dit jaar wordt aangeboden, heeft Rembrandt Rendement besloten de verkoop van deze obligaties met onmiddellijke ingang stop te zetten en ook geen nieuwe obligatielening meer uit te schrijven. Er zullen derhalve ook geen campagnes meer gevoerd worden om nieuwe obligatiehouders aan te trekken. De (tijdelijke) contracten met het personeel worden niet verlengd en de huur van het kantoor is inmiddels opgezegd waardoor de maandelijkse kosten tot een absoluut minimum zijn teruggebracht.

Bestaande obligatiehouders zullen worden terug betaald uit de verkoopopbrengsten van het met de aangetrokken fondsen aangekochte onroerend goed conform de doelstelling zoals verwoord in alle Rembrandt Rendement publicaties. Er heeft zich inmiddels een serieuze koper aangediend en naar verwachting zal de verkooptransactie in de loop van volgend jaar zijn beslag krijgen. Een aanbetaling is reeds verricht waaruit tijdens de periode tot aan de afwikkeling  de rentes aan de obligatiehouders op maandelijkse basis voldaan kunnen worden zoals tot op heden steeds het geval is geweest. Nadere informatie hieromtrent is terug te vinden op deze website, met name in de kwartaalberichten.

Vastgoedprojecten

manmetkind

Investeren in vastgoedprojecten van Rembrandt Rendement is investeren in:

  • Maximaal haalbare rendement in vastgoedprojecten
  • Erkend “Citizenship by Investment Programma”
  • Vastgoed met de optie van een tweede paspoort, waardoor de onderliggende waarde naar verwachting eerder zal stijgen dan dalen
  • Zekerheid door middel van hypotheken of lokaal gangbare zekerheidsvormen.

Investeren in vastgoedproject

Rembrandt Rendement investeert op Antigua in 25 watervilla’s, een jachthaven en tenniscourt. Voor de verdere ontwikkelen van dit vastgoedproject zoekt Rembrandt Rendement investeerders.  Investeerders van Rembrandt Rendement ontvangen hiervoor obligaties, zie kenmerken.

A1_TH_1
A1_TH_2

Vastgoed locatie

Antigua en Barbuda is een eilandstaat in het oostelijk deel van de Caraïbische Zee en maakt deel uit van de Bovenwindse Eilanden in de Kleine Antillen. Antigua heeft een wederzijds juridisch samenwerkingsverdrag met het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Antigua is welvarend, biedt een stabiel politiek klimaat, en heeft uitstekende telecommunicatiefaciliteiten.

Wilt u meer informatie over de vastgoedprojecten van Rembrandt Rendement? Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met: 030 7620812