** BELANGRIJK NIEUWS **

Vanwege de aanhoudende – vaak ongenuanceerde – negatieve berichtgeving in de Nederlandse pers over het soort obligatieleningen dat  door Rembrandt Rendement sinds begin van dit jaar wordt aangeboden, heeft Rembrandt Rendement besloten de verkoop van deze obligaties met onmiddellijke ingang stop te zetten en ook geen nieuwe obligatielening meer uit te schrijven. Er zullen derhalve ook geen campagnes meer gevoerd worden om nieuwe obligatiehouders aan te trekken. De (tijdelijke) contracten met het personeel worden niet verlengd en de huur van het kantoor is inmiddels opgezegd waardoor de maandelijkse kosten tot een absoluut minimum zijn teruggebracht.

Bestaande obligatiehouders zullen worden terug betaald uit de verkoopopbrengsten van het met de aangetrokken fondsen aangekochte onroerend goed conform de doelstelling zoals verwoord in alle Rembrandt Rendement publicaties. Er heeft zich inmiddels een serieuze koper aangediend en naar verwachting zal de verkooptransactie in de loop van volgend jaar zijn beslag krijgen. Een aanbetaling is reeds verricht waaruit tijdens de periode tot aan de afwikkeling  de rentes aan de obligatiehouders op maandelijkse basis voldaan kunnen worden zoals tot op heden steeds het geval is geweest. Nadere informatie hieromtrent is terug te vinden op deze website, met name in de kwartaalberichten.

o.

Over ons

De investeringsspecialisten van Rembrandt Rendement heeft een uitstekende staat van dienst in internationale projectontwikkeling. Zo heeft het team van Rembrandt Rendement toegang tot een netwerk van deskundige vastgoedspecialisten waarop al naar gelang de behoefte een beroep kan worden gedaan.

Rembrandt Rendement werkt met ervaren projectontwikkelaars die internationaal hun sporen hebben verdiend. Eigenaar/directeur met ruime commerciële en financiële ervaring in het bankwezen en internationaal opererend elektronica concern.

Wilt u meer informatie over Rembrandt Rendement? Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met: 030 7620812

Team_RR_2
rr_logo_450